WordHouse is live

Na een periode van ontwerpen, uitwerken en bouwen is het nieuwe WordHouse vandaag live gegaan!

Nu vraag je je misschien af: wat is er zo nieuw aan het nieuwe WordHouse? WordHouse was tot voor kort een full-service vertaalbureau gevestigd in Amsterdam. Service, maatwerk en kwaliteit staan bij vertaalbureaus normaal gesproken voorop. Dat gold ook voor WordHouse, en dat is nog steeds het geval.

Nieuwe wensen, nieuwe technologie

Wel zagen we om ons heen nieuwe vertaaltechnologie opkomen, evenals nieuwe manieren om vertaaldiensten aan te bieden. Neem bijvoorbeeld vertaalplatforms. Die zijn toegankelijk, snel en flexibel in hun opzet, waardoor vertalingen vaak een stuk goedkoper kunnen worden aangeboden. Dat is net iets anders dan hoe vertaalbureaus werken, met offertes op maat en een arbeidsintensief proces. Waardoor de kosten van de vertaling hoger worden.

Wij zijn ons bewust van deze verschillen, maar zien ook dat het anders kan. Want waarom zouden we de service, het maatwerk en de kwaliteit van een vertaalbureau niet kunnen combineren met de toegankelijkheid, snelheid, flexibiliteit en lagere kosten van een vertaalplatform? Deze vraag hebben we omgezet in een missie en daarmee zijn we aan de slag gegaan. En nu vind je op onze website daarvan het eerste resultaat.

Meer weten over WordHouse en onze missie? Lees het hier!

Een eerste stap

Wat je nu op de nieuwe website van WordHouse aantreft, is de eerste versie van onze vertaaltool. Deze tool biedt een toegankelijke gebruikservaring waarmee je binnen enkele minuten weet hoeveel je vertaalklus gaat kosten en wanneer je je vertalingen zal ontvangen.

De magie zit hem in onze documentanalyse: we controleren je documenten op de aanwezigheid van een aantal elementen waarvan wij weten dat die in bijna elk vertaalproject belangrijk zijn. We informeren je over de mogelijke gevolgen hiervan voor het vertaalresultaat of we bieden je de optie aan deze elementen wel of niet te laten vertalen.

Onze vertaaltool is volledig vrijblijvend te gebruiken. Probeer hem eens uit door documenten te uploaden via een van de dropboxes op onze website, bijvoorbeeld hieronder!

Momenteel beschikken we over de functionaliteiten waarmee we het overgrote deel van je vertaalwensen ondersteunen, maar we bieden nog niet alle bestandsformaten en talen aan die de wereld rijk is. We werken momenteel enorm hard om deze functionaliteit uit te breiden en onze analyse nóg beter te maken. Meteen up-to-date zijn over de laatste stand van zaken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

We kijken ernaar uit om je in deze ‘’nieuwe’’ vorm met je vertaalwerk te kunnen helpen!