Vertaalbureau WordHouse B.V. in Amsterdam

Vertaalbureau WordHouse te Amsterdam is een snelgroeiend en ambitieus vertaalbureau dat deel uitmaakt van een grotere vertaalgroep met vestigingen in binnen- en buitenland. Vanuit ons kantoor in Amsterdam verzorgen wij vertaal-, tolk- en schrijfdiensten met een hoog serviceniveau voor de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en overheden.

Team

Het team van vertaalbureau WordHouse bestaat onder andere uit accountmanagers, projectmanagers, vertalers en language engineers. Daarnaast beschikken wij over een internationaal netwerk van meer dan 3.000 vertalers, revisoren, schrijvers en tolken.

De projectmanagers van WordHouse Amsterdam selecteren de juiste professionele vertaler of schrijver voor uw opdracht, zorgen dat de juiste terminologie en vaktermen worden gehanteerd en dat de teksten tijdig geleverd worden.

Onze accountmanagers zijn uw eerste aanspreekpunt. Zij zullen contact met u opnemen bij aanvragen en een offerte aan u uitbrengen. Na aflevering zullen zij de opdracht met u evalueren. Uiteraard komen wij graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw wensen met u door te nemen.

Kwaliteit is de norm

Het kwaliteitssysteem van vertaalbureau WordHouse Amsterdam is gecertificeerd volgens de wereldwijd erkende ISO 9001-norm. Wij hanteren vertaalmethodes die voldoen aan de internationale norm voor vertaalbureaus ISO 17100.

Wij combineren hoge kwaliteitsstandaarden met een snelle en efficiënte werkwijze waarbij de nadruk ligt op persoonlijk contact en service op maat. Wij zijn de vaste vertaalpartner van een groot aantal bedrijven en overheden in diverse sectoren.

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!