Vertaalbureau WordHouse: snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

Snelheid

U krijgt bij ons altijd een snelle, persoonlijke reactie op uw aanvraag. Het is voor u en voor ons prettig om zo efficiënt mogelijk te werken. Hierop is dan ook ons hele werkproces ingesteld. Spoedvertalingen zijn bij ons aan de orde van de dag.

Hebt u te maken met krappe deadlines? Dat is nooit een probleem bij WordHouse. Maar ook als u geen grote haast heeft, is het prettig een vertaling tijdig binnen te hebben. Dankzij ons uitbreide netwerk van vertalers kunnen we de levertijden altijd kort houden.

Kwaliteit

WordHouse is gecertificeerd volgens ISO 9001 voor kwaliteitsbewaking. Dit officiële keurmerk wordt alleen verstrekt aan organisaties die een hoge score halen op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteitsbewaking en efficiëntie.

Wat merkt u als klant van de ISO-certificering van ons vertaalbureau?

U bent ervan verzekerd dat alle aanvragen en opdrachten volgens vastgelegde procedures worden afgehandeld. Elke stap in het proces is erop gericht om optimale kwaliteit en levertijden te garanderen. En wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit nóg verder te verbeteren.

Dit heeft als resultaat dat ons serviceniveau uitzonderlijk hoog is. U ontvangt niet alleen snel antwoord op al uw (aan)vragen, maar onze service houdt niet op bij de levering van een vertaling.

Mocht u opmerkingen hebben over een vertaling, dan gaan wij hier direct mee aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Betrouwbaarheid

Uw vertalingen zijn in goede handen bij WordHouse. Wij houden ons aan de afspraken. Wij gaan ervan uit dat het vertaalproces begint en eindigt bij de wensen van onze klanten, en dat merkt u aan onze dienstverlening.

Onze kundige projectmanagers zorgen dat altijd de juiste specialist op uw vertaling ingezet wordt. Of het nu om een Engels contract of een Russische brochure gaat, dankzij ons wereldwijde netwerk hebben wij altijd een geschikte vertaler voor uw tekst.

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!