Tarieven

Of u nu een handleiding wilt laten vertalen of een tolk nodig heeft voor een belangrijk congres, WordHouse stelt altijd snel een passende offerte voor u op met concurrerende tarieven.

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!

Tarieven

U ontvangt bij WordHouse altijd een offerte op maat voor uw aanvraag. Hier zijn verschillende redenen voor. Het tarief hangt …

MEER LEZEN

De voordelen van WordHouse

Hecht u waarde aan snelle levertijden, persoonlijk contact, uitstekende kwaliteit, kostenvoordelen en  …

MEER LEZEN

Offerte

Vraag direct een GRATIS en geheel vrijblijvende offerte aan, of laat u terugbellen door onze terugbelservice

MEER LEZEN

Spoedofferte

Vraag direct een GRATIS en geheel vrijblijvende spoedofferte aan …

MEER LEZEN

Raamcontract

Wanneer u regelmatig teksten laat vertalen, moet u kunnen rekenen op een betrouwbare vertaalpartner. Als u ervoor kiest een langdurige samenwerking met ons aan te gaan, kunt u rekenen op aantrekkelijke staffelkortingen. Onze accountmanagers doen u graag een voorstel op maat!

Kostenreductie

Vertaalbureau WordHouse maakt standaard een analyse van uw te vertalen teksten. Als de teksten interne herhalingen of overlap met eerdere vertalingen bevatten, levert dit vrijwel altijd voordeel voor u op. Dankzij het gebruik van geavanceerde vertaaltools en terminologiebeheer hoeft een tekst maar één keer vertaald te worden.

Komt dezelfde tekst later nog een keer voor, dan wordt deze automatisch voorvertaald. Het gebruik van vertaaltools zorgt bovendien voor consistente vertalingen van hoge kwaliteit.