Tolkdiensten

Vertaalbureau WordHouse biedt tolken voor vrijwel iedere mogelijke talencombinatie, zowel voor opdrachten in Nederland als daarbuiten. Wij zorgen altijd voor een tolk met verstand van uw vakgebied.

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!

Tolk

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren tolken met specialisaties voor de meest uiteenlopende vakgebieden …

MEER LEZEN

Apparatuur

Als u een tolk van WordHouse inschakelt, kunt u ook de benodigde apparatuur bij ons reserveren. Afhankelijk van de situatie waarin de tolk zijn …

MEER LEZEN

ISO 9001 gecertificeerd

WordHouse werkt volgens strikte kwaliteitseisen. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en streven altijd naar verbetering van onze dienstverlening. Efficiëntie, kwaliteit en integriteit zijn in onze werkprocessen en procedures gewaarborgd.

Kwaliteit

Elke stap in ons werkproces is erop gericht om optimale kwaliteit te garanderen met snelle levertijden. U ontvangt niet alleen snel antwoord op al uw (aan)vragen, maar ook na aflevering van een vertaling staan wij 100% tot uw beschikking. Het belangrijkste is dat u tevreden bent over onze dienstverlening.