Tolk apparatuur

Als u een tolk van WordHouse inschakelt, kunt u ook de benodigde apparatuur bij ons reserveren. Afhankelijk van de situatie waarin de tolk zijn of haar werk moet doen, kunt u gebruik maken van een fluisterkoffer of een tolkencabine.

De fluisterkoffer

Een compact systeem waarbij de tolk spreekt (fluistert) door een microfoon en de toehoorders beschikken over een headset. De tolk bevindt zich in dezelfde ruimte als de toehoorders en de spreker. Hij of zij kan het beste aan een aparte tafel of een bureau zitten, zodat de toehoorders niet worden gestoord.

Deze apparatuur is geschikt voor kleinere groepen toehoorders en ruimtes waarin geen tolkencabine geplaatst kan worden. Bijvoorbeeld kleine zalen of kamers en ruimtes op hoger gelegen verdiepingen in panden waar geen lift is. De fluisterkoffer is handzaam en eenvoudig te gebruiken, waardoor er geen technicus aanwezig hoeft te zijn.

De tolkencabine

Bijzonder geschikt voor grote evenementen en congressen. De tolkencabine biedt een afgesloten ruimte voor de tolk, waardoor het publiek en de spreker de tolk niet horen vertalen. Wanneer er twee tolken ingezet worden, kan het duo eenvoudig schakelen dankzij een speciaal paneel. De toehoorders krijgen via een headset de vertaling te horen.

De cabine wordt geplaatst en geïnstalleerd door een technicus van WordHouse. Tijdens congressen waar verschillende nationaliteiten aanwezig zijn, is het ook mogelijk meerdere tolken tegelijkertijd vanuit afzonderlijke cabines te laten werken. Er moet dan wel voldoende ruimte beschikbaar zijn om de cabines te plaatsen.

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!