Technische vertalingen

De taal van de techniek heeft geen geheimen voor de technisch vertalers van vertaalbureau WordHouse!

Technisch vertalers met kennis van zaken

Technisch vertaalbureau WordHouse heeft technische vertalers voor vele vakgebieden. Of het nu gaat om een grote aanbesteding in de maritieme sector of om een handleiding voor een kassasysteem, voor elke tekst hebben wij een professional beschikbaar met de juiste vakkennis en ervaring.

De technisch vertalers van vertaalbureau WordHouse beschikken over zowel een vertaalkundige opleiding als een relevante opleiding op technisch gebied.

Werkwijze voor technische vertalingen

Onze technische vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Maar technisch vertaalbureau WordHouse werkt ook snel en efficiënt. Onze technische vertalers maken gebruik van de modernste vertaaltools, waarmee eerder vertaalde tekstdelen automatisch worden hergebruikt. Terugkerende termen en tekstdelen worden op deze manier altijd op dezelfde manier vertaald.

U als klant profiteert hiervan doordat onze technische vertalers minder tijd nodig hebben voor de vertalingen. Daardoor kunnen wij u vaak kortere levertijden en aantrekkelijke kortingen bieden. Onze accountmanagers informeren u hier graag over.

Standaard kwaliteitscontrole

Hoe goed een (technisch) vertaler ook is, een vertaalfout kan er altijd insluipen. Daarom laten wij elke technische vertaling grondig controleren door een technische revisor met kennis van zaken. Pas daarna leveren wij de vertaling aan u. De gecontroleerde vertaling slaan wij op in een vertaalgeheugen.

Dit levert u voordeel op bij latere opdrachten: als wij een tekst voor een nieuwe opdracht – of een deel van die tekst – al eens vertaald hebben, wordt deze automatisch voorvertaald vanuit het vertaalgeheugen. Het resultaat: de technisch vertaler hoeft minder tijd te besteden aan uw teksten, wat u weer kosten bespaart.

Ook IT-specialisten bij vertaalbureau WordHouse

Net als bij technische vertalingen, begrijpt vertaalbureau WordHouse dat het vertalen van IT-teksten nauwkeurigheid vereist: een fout in de vertaling leidt al snel tot een minder goede gebruikerservaring. Daarom selecteren wij alleen echte IT specialisten om aan uw teksten te werken.

Zij voldoen vanzelfsprekend aan uw specifieke wensen als het gaat om lengtebeperkingen van de vertaling, terminologie die exact aansluit bij uw applicatie, of het gebruik van uw eigen content managementsysteem.

Wij beschikken over geavanceerde tools, waarmee wij vertalingen rechtstreeks kunnen invoeren in de originele bronbestanden. Zo kunnen wij bestandsformaten als html, xml, xls direct vertalen, zonder conversieslagen.

Zie voor meer informatie over IT-vertalingen de pagina Lokalisatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over technische vertalingen, technisch vertalers of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de accountmanagers van vertaalbureau WordHouse. U kunt hen bereiken door te bellen naar 020-8200390, of het terugbelformulier in te vullen.

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!