Vertaling Frans

Frans is…

  • de taal van de liefde en romantiek;
  • niet alleen de taal van croissants en baguettes;
  • de taal die maar liefst 220 miljoen mensen wereldwijd spreken.

Wist jij dat Frans, naast Engels, de enige taal is die op alle continenten wordt gesproken? Wij staan er dus echt niet van te kijken dat je erover nadenkt om jouw documenten te vertalen naar het Frans!

Veelvuldig gebruik van het Frans

Dikke kans dat jij regelmatig met Frans (de taal) in contact komt. Niet alleen omdat je weleens in Frankrijk op vakantie bent geweest, maar ook omdat we in Nederland nogal wat woorden die we in het dagelijks leven gebruiken uit het Frans hebben overgenomen. Denk maar eens aan de woorden dessert, restaurant of chique.

Ook in de zakelijke sfeer wordt veel gebruik gemaakt van het Frans:

  1. Frans staat op de derde plek van talen waarin de meeste zaken worden gedaan;
  2. Veel wereldleiders spreken de Franse taal. Obama wilde bijvoorbeeld graag Frans leren om met leiders van Franstalige landen te kunnen communiceren, omdat hun Engels soms te wensen over laat.

Waarom liever in het Frans?

Je kent dit fenomeen waarschijnlijk wel: Fransen praten het állerliefst in het Frans zelf. Dit komt doordat Fransen in het dagelijks leven weinig worden geconfronteerd met andere talen. Zo is alles op televisie nagesynchroniseerd in het Frans. Hoewel dit langzaam aan het veranderen is, hebben Fransen over het algemeen niet zo’n lekkere Engelse tongval. Dit is zeker ook te merken als je zaken doet met Franstaligen. Het goede nieuws is: jij hebt een streepje voor als je in hun taal communiceert!

Frans vertaalbureau WordHouse

Natuurlijk zeg je tegen een Franse relatie niet graag: ‘Pardon, je ne parle pas français’. Vertaalbureau WordHouse vertaalt jouw documenten in buitengewone kwaliteit, zodat ze niet meer te onderscheiden zijn van originele Franse documenten. Op die manier kun jij succesvol handelen op de internationale, Franstalige markt.

WordHouse: persoonlijke aandacht, grenzeloze expertise en oprechte interesse. Door onze unieke aanpak en daadkrachtige, oplossingsgerichte communicatie gaan wij voor vertalingen die naadloos aansluiten op jouw doelen. WordHouse samengevat: ÉTANT BOLD!

Past deze aanpak bij jou? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!