Vertaling Nederlands-Engels

Schakel WordHouse in voor een vertaling Nederlands-Engelse of een vertaling Engels-Nederlands. Vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom is het goed te weten dat WordHouse gespecialiseerde vertalers in dienst heeft met ervaring in diverse vakgebieden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van Engelse tolken.

Bij elke tekst zoeken wij de juiste vertaler met de specifieke vakkennis die bij uw tekst past. Zo hebben we voor Engelse technische vertalingen gespecialiseerde technisch vertalers, en beschikken wij over Engelse beëdigd vertalers voor de vertaling van juridische procedures.

Brand uw vingers niet aan het vertalen van een belangrijk contract of een jaarverslag, niet alleen zit u dan urenlang te zwoegen tussen de woordenboeken, het resultaat zal te wensen overlaten. WordHouse neemt u alle zorgen uit handen, zodat u snel een goede vertaling tegen een goede prijs ontvangt.

Vrijblijvende offerte en contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem telefonisch (020-8200390) contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

OFFERTE

WAT KAN VERTAALBUREAU WORDHOUSE VOOR U BETEKENEN?

Wij adviseren u graag - en vrijblijvend - over uw volgende vertaalproject!